Moldova Agroindbank în parteneriat cu Mastercard lansează campania promoțională ”MAIB și Mastercard te răsplătesc pentru cumpărăturile online de la comercianții locali”, la care pot participa deținătorii de carduri bancare Mastercard emise de MAIB.

De fiecare dată când vei face o donație pe site-ul www.sprijina.md sau vei cumpăra online de la un comerciant local – achită cu cardul tău Mastercard de debit sau credit şi vei primi înapoi pe card 5% din sumă (cashback).

Promoția se desfășoară în perioada 15 aprilie – 15 iunie, perioadă în care Moldova Agroindbank îți va returna zilnic până la 100 de lei pe card pentru cumpărăturile efectuate și achitate cu cardul tău Mastercard de la MAIB.

Ce înseamnă cumpărături online? Magazinele online, platformele de crowdfunding sau site-urile pe care faci comandă și plătești direct pe pagina vânzătorului, ca ulterior să îți primești bunul sau serviciul.

Atenție: comenzile făcute pe site și achitate în momentul livrării direct la curier nu sunt considerate cumpărături online.  În promoție participă doar achitările făcute către comercianții din Republica Moldova. O listă utilă de comercianți locali care acceptă plata cu cardul pe site o găsești AICI.

În plus, la finalul promoției va avea loc o tragere la sorți, iar 10 clienți norocoși vor fi premiați cu încă 300 EURO fiecare.

Deci, ce trebuie să faci pentru a participa la campanie:

  1. Achiți online pe site-urile comercianților locali.
  2. Folosești cardul tău Mastercard de la MAIB.
  3. În fiecare zi primești 5% înapoi pe card din valoarea cumpărăturilor efectuate.

Pentrudetalii cu privire la campania „MAIB și Mastercard te răsplătesc pentru cumpărăturile online de la comercianții locali” accesează Programul campaniei sau apelează Contact Center la numărul 1313.

Asociația pentru Relaţii Comunitare (gestionar al platformei de crowdfunding www.sprijina.md) și Moldova Agroindbank îți urează cumpărături avantajoase cu cardurile Mastercard!

Tagged with: ,